Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
2. dobrodelni županov ples

10.februar 2001, Gostilna Kropec, Mala Slevica pri Velikih Laščah

Drugi dobrodelni ples za Županov sklad je za nami. Tudi tokrat je bila gostilna napolnjena, saj se je 10.februarja pri Kropcu vrtelo več kot 30 parov. Plesa so se zopet udeležili posamezniki izven naše občine, med njimi tudi poslanec državnega zbora in župan občine Ribnica Jože Tanko s soprogo, novinarji novinarskih hiš Delo in Dnevnik, ter seveda domačini. Veseli smo, da so o tej prireditvi poročali na Zelenem valu, nekaj utrinkov pa so prišli posneti tudi s kabelske televizije R-kanal iz Ribnice. Bistven pomen te je bila dobrodelnost. Seveda pa je bil dobrodelni ples tudi lepo družabno srečanje.

Za ples in dobro voljo so tokrat poskrbeli dolenjski fantje iz ansambla Mavrica. Za popestritev programa je bila tudi degustacija belokranjskih vin v izvedbi vinogradnikov iz Drašičev, ki so dokazali, da so tudi odlični pevci. Bilo je zanimivo in poučno, saj smo marsikaj izvedeli o vinih.

Poslastica večera je bila vsekakor licitacija skulpture z naslovom »Prijatelja« našega občana Saša Arharja. Po ogorčenem boju med Antonom Šilcem in ljubljanskim podjetnikom Jožetom Faričem je zmagal slednji, ki je za umetnino ponudil 100.000,00 SIT.

© 2003 - 2006 Županov sklad