Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
1. dobrodelni koncert

5.maj 2000, Levstikov dom, Velike Lašče

Kje lahko kupimo vstopnice za koncert ? Se da rezervirati nekaj sedežev ? To sta bili dve najpogostejši vprašanji tik pred 1. dobrodelnim koncertom za Županov sklad. Bilo je kar veliko priprav, dogovarjanj in drugih aktivnosti, ki so potrebne pri organizaciji take prireditve. Večer je potekal v dveh delih. Najprej so se predstavili nekateri mladi domači glasbeniki in pevci. Prav užitek jih je bilo poslušati in gledati, kako so raztegovali harmoniko, citre ali svoj glas. Hvala Toniju, Andreju, Petri, Karli, Barbari in Urošu, pa tudi drugim mladim dolenjskim harmonikašem. V drugem delu koncerta pa so zapeli in zaigrali že uveljavljeni slovenski ansambli in glasbeniki. Predstavili so se ansambel Franca Potočarja z Podlipškimi fanti, Mačkoni iz Brusnic, Lidija&Amanda, Nataša Mihelič in Alberto Gregorič, ki so vsak na svoj način navdušili občinstvo. Da pa smo se dodobra tudi nasmejali je poskrbel Sašo Hribar, ki je skupaj Franjo Sedej povezoval program. Bila sta prav zanimiv par in deležna vseh pohval.

Na koncertu je bila tudi miss Slovenije Neda Gačnik, ki je imela posebno nalogo. Z podelitvijo donatorskih plaket, in sicer: bronasto (za več kot 50.000 SIT), srebrno (za več kot 100.000 SIT), zlato (za več kot 250.000 SIT) in platinasto (za več kot 500.000 SIT), smo se želeli zahvaliti največjim donatorjem Županovega sklada. In prav te plakete je podelila miss Slovenije.
Plakete so dobili:
bronasto Matjaž Gruden,
srebrno Cestno podjetje Ljubljana d.d. ,
zlato pa Dušan Zekovič in Anton Zakrajšek.

Zahvala naj velja vsem sponzorjem, ki so pokrili vse stroške koncerta, tako da ni bilo potrebno pobirati vstopnino. Pomembno je, da se je skupaj s prostovoljnimi prispevki (155.000 SIT) in ostankom od sponzorjev v Županov sklad nateklo 210.000 SIT. To pa je že nekaj, najmanj za eno štipendijo. Zahvaliti se moramo tudi predstavnikom KUD Primož Trubar še posebej predsedniku Mirku Modicu, ki je iz za odra skrbel, da je prireditev nemoteno potekala, Slavi Petrič za zanimiva darila za nastopajoče, uslužbencem Kmetijske zadruge za prijazno pogostitev nastopajočih in vsem ostalim, ki so na kakršen koli način tudi pripomogli k izpeljavi koncerta. Bistveno je, da je bila dvorana v Levstikovem domu nabito polna, kar je dokaz temu, da si ljudje želijo takih prireditev.
© 2003 - 2006 Županov sklad