Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
3. dobrodelni koncert

10.maj 2002, Levstikov dom, Velike Lašče

Tretji dobrodelni koncert, katerega izkupiček je bil namenjen Županovemu skladu (ŽS) je za nami. Tudi tokrat je bila dvorana Levstikovega doma polna do zadnjega kotička, še več, kar nekaj obiskovalcev iz drugih krajev se je obrnilo, ko so izvedeli, da so sedeži že razprodani. To je samo dokaz, da si naši ljudje želijo takih koncertov. Nasmejani obrazi obiskovalcev, ter razigranost nastopajočih sta tudi meni pričarala zadovoljstvo, vsekakor pa mi je to vzpodbuda za naprej.
Letošnji koncert je potekal po podobnem scenariju kot lanski. Najprej se je predstavilo nekaj mladih glasbenikov in pevcev iz naše občine. Prav prijetno je bilo poslušati melodije klavirskega tria (učenci) in godalnega tria učiteljev GŠ Ribnica, ter tankočutne zvoke kitare izpod prstov Martine Košir. Svoje pevske sposobnosti so pokazale Lidija Jordan, Metka Lesar in mlada Nina Virant, kateri je bil to prvi nastop pred tako veliko domačo publiko. Prvič pa se je s svojo plesno točko domačemu občinstvu predstavila tudi Eva Jamnik. Še enkrat hvala vsem mladim za pogum in odličen nastop.
Prvemu delu koncerta je sledila podelitev donatorskih plaket.
Bronasto plaketo, za več kot 50.000,00 SIT prispevkov v ŽS sta prejela Janez Mustar in Slavček d.o.o.
Srebrno plaketo, za več kot 100.000,00 SIT prispevkov v ŽS so tokrat dobili Vera Spindler, Vinko Šega, Krekova banka d.d., Media Publikum d.o.o., Riko hiše d.o.o., JP Energetika in Radio Zeleni Val.
Zlato plaketo, za več kot 250.000,00 SIT prispevkov v ŽS je prejela družina Spindler.
Bili sta podeljeni tudi dve platinasti plaketi za več kot 500.000,00 SIT prispevkov v ŽS. Prejela sta jih Dušan Zeković in Anton Zakrajšek.

V drugem delu koncerta so zapeli in zaigrali že uveljavljeni slovenski ansambli in pevci zabavne glasbe. Poslušalce v dvorani sta navduševala ansambla Mladi Dolenjci in Mlade frajle. S svojim glasom pa nas je navdušil tudi Marjan Zgonc, kateremu se je na odru piružil tudi brat dvojček. Z lepimi belokranjskimi pesmimi so večer popestrili Drašički voščači. Iz Bele krajine je prišel tudi Toni Gašperič, kateremu smo se tudi nasmejali. Pri organizaciji so zopet pomagali sodelavci Radia Zeleni val, ki je bil tudi medijski pokrovitelj koncerta. Za to jim igre skrena zahvala, posebno še Don Felipu, ki je prireditev tudi povezoval. Hvala naj velja tudi vsem tistim, ki so na kakršenkoli način pripomogli pri organizaciji koncerta.© 2003 - 2006 Županov sklad