Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
4. dobrodelni koncert

26.september 2003, Levstikov dom, Velike lašče

Četrti dobrodelni koncert, katerega izkupiček je bil namenjen Županovemu skladu (ŽS) je za nami. Kot vedno doslej, je bila dvorana Levstikovega doma polna do zadnjega kotička. To je samo dokaz, da si naši ljudje želijo takih koncertov.
Tudi letos je koncert potekal po podobnem scenariju kot vsi dosedanji. Najprej se je predstavilo nekaj mladih glasbenikov in pevcev iz naše občine. Prav prijetno je bilo poslušati ubrano petje otroškega pevskega zbora OŠ Primoža Trubarja pod vodstvom Majde Kokošinek, melodije klavirskega tria učencev GŠ Ribnica (Nastje, Zrinke in Eve) pod strokovnim vodstvom prof. Iva Vlašića in tankočutne zvoke violine izpod prstov Nastje Bojc. Svoje pevske sposobnosti je zopet predstavila mlada Nina Virant. Velikega aplavza so bili s svojim nastopom deležni harmonikaš Rok Žlindra s pevko Jelko Zakrajšek in Mladi iz dežele Trubarjeve. Še enkrat hvala vsem mladim za pogum in odličen nastop.
Prvemu delu koncerta je sledila podelitev donatorskih plaket, ki jih je tokrat podelila gostja večera, miss Universe Polona Baš.
Bronasto plaketo, za več kot 50.000,00 SIT prispevkov v ŽS so prejeli Lesna galanterija Oblak, Ciril Bobek s.p., Marjan Jeromen in Raul Šiler s.p.
Srebrno plaketo, za več kot 100.000,00 SIT prispevkov v ŽS so tokrat dobili prof.dr. Lidija Andolšek, dr.Tatjana Devjak, Trgoup d.o.o., Lobe & co., Acest Purkat Franc s.p., Mizarstvo Stritar s.p. in Zavarovalnica Triglav OE Ljubljana.
Zlato plaketo, za več kot 250.000,00 SIT prispevkov v ŽS sta prejela Joško Ahec in Raiffeisen Krekova banka d.d.
Platinasto plaketo za več kot 500.000,00 SIT prispevkov v ŽS, pa je dobila družina Spindler.

V drugem delu koncerta so zapeli in zaigrali že uveljavljeni slovenski glasbeniki in pevci zabavne glasbe. Poslušalcem v dvorani se je najprej predstavil harmonikaš Janez Lekše evropski prvak na igranju diatonične harmonike. Mlada Jadranka Juras je zelo izrazno predstavila svoji pesmi, s svojim glasom pa nas je navdušil tudi Vili Resnik, ki se je še malo sprehodil med občinstvom. Iz Novega mesta je prišla Mama manka, ki smo se ji tudi do srca nasmejali. Za konec večera pa so zaigrali še doma in v tujini priznani muzikanti Alpskega kvinteta. Prav zaradi njih so se koncerta udeležili tudi gostje iz Nemčije.
Pri organizaciji koncerta so tudi tokrat pomagali sodelavci Radia Zeleni val, ki je bil tudi medijski pokrovitelj koncerta.
© 2003 - 2006 Županov sklad