Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
8. dobrodelni županov ples

Na martinovo soboto 10.11.2007 je potekal že 8. dobrodelni županov ples, za katerega je tudi letos vladalo izredno zanimanje, saj je bila Viteška dvorana Turjaškega gradu zapolnjena že v dobrem tednu dni.

Ples postaja ena večjih družabnih prireditev v tem delu države. Plesa se je udeležilo kar nekaj zanimivih oseb iz politične, družabne, medijske, podjetniške in javne sfere, tako iz naše občine, kot tudi izven nje.

Kot običajno so na vhodu v grad goste pričakali vitezi Viteško dvornega reda Andreja Turjaškega, dvorne dame pa so goste odpeljale do preddverja Viteške dvorane, kjer so bili deležni županove dobrodošlice. Na začetku prireditve so predstavnice Viteško dvornega reda Andreja Turjaškega odplesale dva srednjeveška plesa. Program je tudi letos povezovala TV voditeljica Erika Žnidaršič.

Nekateri, ki jim je bila tisti večer sreča bolj naklonjena, so dobili kakšno lepo nagrado iz srečelova. Sest parov, ki so se udeležili že vseh dosedanjih osmih plesov, pa je za spomin dobilo steklenico vrhunskega vina s posebno spominsko nalepko tokratnega plesa.

Na plesu sta Anita Sefer in Božidar Stritar Županovemu skladu podarila svoji umetniški sliki, ki jih bomo prodajali na avkciji na naslednjem plesu. Za podarjeni sliki se obema lepo zahvaljujem.

Zahvaljujem se tudi vsem udeležencem 8. dobrodelnega plesa za udeležbo, kot donatorjem dobitkov sreočelov in medijem za poročanje o tem dogodku.

Prav tako naj gre lepa zahvala vsem, ki so mi pomagali pri sami organizaciji in izvedbi plesa, saj organizacija tako veli ke prireditve zahteva veliko dela in priprav.

Nekaj utrinkov s plesa, ki jih je s fotoaparatom zabeležil Peter Centa (Studio Markelj), lahko vidite na priloženih fotografijah.

Besedilo: Anton Zakrajšek
Fotografije: Peter Centa

FOTOGALERIJA
Zapis o plesu v Trobli
© 2003 - 2006 Županov sklad