Na uvodno stran

10. dobrodelni županov ples...
9. dobrodelni županov ples...
8. dobrodelni županov ples...
7. dobrodelni županov ples...
6. dobrodelni županov ples...
5. dobrodelni županov ples...
4. dobrodelni županov ples...
3. dobrodelni županov ples...
2. dobrodelni županov ples...
1. dobrodelni županov ples...


7. dobrodelni koncert...
6. dobrodelni koncert...
5. dobrodelni koncert...
4. dobrodelni koncert...
3. dobrodelni koncert...
2. dobrodelni koncert...
1. dobrodelni koncert...


Podelitev plakete Naše žene...

Verjami vase in osvoji svet

Pišite, sodelujte, pomagajte...

0,5% dohodnine
Osnovni podatki sklada
 
7. dobrodelni županov ples

25.11.2006, Viteška dvorana Turjaškega gradu, Turjak

Dne 25.11.2006 je potekal že 7. dobrodelni županov ples, za katerega je vladalo izredno zanimanje, saj je bila Viteška dvorana Turjaškega gradu zapolnjena že v nekaj dneh.

Tudi tokrat je bil del vstopnine namenjen Županovemu skladu. Seveda pa je bil ples tudi lepo družabno srečanje, katerega si ljudje očitno želijo. Tudi letošnjega plesa se je udeležilo kar nekaj zanimivih oseb iz politične, družabne, medijske, podjetniške in javne sfere.

Že na vhodu v grad so goste pričakali vitezi Viteško dvornega reda Andreja Turjaškega, dvorne dame pa so goste odpeljale do preddverja Viteške dvorane, kjer so bili deležni županove dobrodošlice. Po aperitivu, so dvorne dame pare pospremile do njihovih miz.

Za večerjo so s svojimi dobrotami tokrat poskrbeli gostinci Leka storitve z Ljubljane. Okrasitev dvorane pa je letos izvedla Cvetličarna Zakrajšek iz Srobotnika pri Velikih Laščah.

V času druženja je potekala mini modna revija kreatorke Ive GRAJZAR, ki se ukvarja izključno z unikatno poslikavo oblačil. Kot modne dodatke pa si je bilo možno ogledali še
torbice usnjene galanterije Viktorja BLAŽIČA, nakit zlatarne GROS in modna očala Studia MARKELJ.

Vsi ljubitelji plesa, smo se tudi tokrat lahko zavrteli ob izvrstni plesni glasbi skupine TOK PAU iz Kočevja.

Svojo srečo smo imeli vsi možnost preizkusiti na bogatem srečelovu, nekateri pa so na licitaciji kupili tudi slikarske umetnine, ki so jih Županovemu skladu podarili Cvetka Jakovljevič, Anita Šefer, Sabina Curk, Marjan Bunič, Aleksander Arhar in svetovna popotnica Benka Pulko, ki se je tudi udeležila letošnjega plesa.

Program pa je letos povezovala TV voditeljica Erika ŽNIDARŠIČ.

Iskrena hvala vsem udeležencem 7. dobrodelnega županovega plesa, donatorjem dobitkov za srečelov, kot tudi medijem za poročanje o tem dogodku.

Za konec bi se še posebej lepo zahvali tudi vsem, ki ste mi pomagali pri sami organizaciji in izvedbi plesa. Hvala predvsem mladim iz velikolaške občine, katerim so bila namenjena tudi sredstva iz dražbe umetnin. Naj bodo besede zahvale, ki so mi jih izrekali mnogi udeleženci plesa, namenjene tudi njim.

Nekaj utrinkov s plesa, ki jih je sponzorsko naredil Bogdan Pirnovar, lahko vidite na priloženih fotografijah.

Anton Zakrajšek

© 2003 - 2006 Županov sklad